Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές λόγω ελαττώματος

Μεριμνούμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και σας διαβεβαιώνουμε πως πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από τη διάθεσή τους προς πώληση. Ωστόσο, παρακαλούμε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων κατά την παράδοση. Στην περίπτωση όπου διαπιστωθεί πως τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, μην τα δεχτείτε και ενημερώστε την Εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση louloutravelingmutt@gmail.com ώστε να γίνει η αντικατάστασή τους. Ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με οποιοδήποτε μεταφορικό κόστος.

 

Επιστροφές με χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων

Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην Εταιρεία τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το Ηλεκτρονικό της Κατάστημα (όπως αυτό προκύπτει από το δικαίωμα υπαναχώρησής του από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 και όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με την Εταιρεία με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση louloutravelingmutt@gmail.com

 

Τα επιστραφέντα προϊόντα πρέπει να παραδίδονται στην Εταιρεία στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν από τον Πελάτη και με την αρχική συσκευασία τους. Οι επιστροφές, για να γίνουν δεκτές, θα πρέπει να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής). Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές στις οποίες τα προϊόντα έχουν εμφανή σημάδια χρήσης ή κακομεταχείρισης. Ο Πελάτης έχει την υποχρέωση, για να γίνει δεκτή η επιστροφή του, να έχει εξοφλήσει πλήρως και τα μεταφορικά έξοδα που κατέβαλε η Εταιρεία για να φτάσουν τα προϊόντα στον τόπο που αυτός όρισε.

Αφού γίνουν δεκτές οι επιστροφές:

Η Εταιρεία αποδίδει στον Πελάτη την αξία των επιστροφών:

α. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής ή κατάθεσης – εμβάσματος, με κατάθεση σε λογαριασμό με δικαιούχο τον Πελάτη.

β. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας και μόνο όταν η Εταιρεία έχει ήδη εισπράξει την αξία της συγκεκριμένης συναλλαγής, η Τράπεζα θα ενημερωθεί από την Εταιρεία για την ακύρωση της συναλλαγής. Στη συνέχεια, η Τράπεζα θα πρέπει να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες. Μετά τη γνωστοποίηση της ακύρωσης της συναλλαγής στην Τράπεζα και στον Πελάτη, η Εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για τον χρόνο ολοκλήρωσης του αντιλογισμού, που προφανώς καθορίζεται από σχετικές συμβάσεις μεταξύ του Πελάτη και της Τράπεζας.

 

Προσοχή: Το δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις, όπως ορίζεται βάσει του Ν. 2251/1994 και όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013, αφορά ΜΟΝΟ τις αγορές διαμέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση, δεν αφορά αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί από φυσικό κατάστημα.

 

Επιστροφές λόγω λάθους

Στην περίπτωση όπου ο Πελάτης παραλάβει την παραγγελία του και διαπιστώσει πως έχει γίνει λάθος από μέρους της Εταιρείας, ενημερώνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση  louloutravelingmutt@gmail.com και επιστρέφει το προϊόν, για να γίνει η αντικατάστασή του.

Ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με οποιοδήποτε μεταφορικό κόστος. Η μόνη υποχρέωσή του είναι να χρησιμοποιήσει ως τρόπο επιστροφής τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο παρέλαβε τα προϊόντα.